Roligare med eget tryck

Att göra ett eget tryck på en tröja eller banderoll är roligt både som privatperson och företag. Nu kan man hitta så billiga banderoller att man kan göra en banderoll till eventet eller festen.

Kanske med något roligt tryck eller bild. Det kommer definitivt se proffsigt ut och blir en rolig snackis. Kanske kan man göra en stor tavla framför vilken alla deltagare fotograferas.

För företagaren är det inte bara roligt med eget tryck utan även viktigt för marknadsföringen. Även privatpersoner har naturligtvis nytta av att marknadsföra sitt personliga varumärke.

Man kan trycka beachflaggor eller skyltar att ställa upp i samband med event eller mässor, eller varför inte i anslutning till sin egen lokal.

Oavsett vad man vill ha för tryck kan colourpicture hjälpa till med trycket. De hjälper också till med design, eller så kan man själv göra sin design och ladda upp online. Det går sedan snabbt att välja önskade produkter och få sitt tryck på det. Passa på att göra flera olika produkter med samma tryck så får du en enhetlig bild av företaget.

Många barn håller på med tryck som små också, t.ex. genom att göra potatistryck, där ett mönster skärs ut i en potatis, som doppas i färg och trycks mot ett papper.

Många barn gillar också stämplar där man kan stämpla olika texter genom att sätta ihop olika bokstäver. Stämplar fyller också en viktig funktion hos företagaren då de kan hjälpa till att hålla ordning på papprena t.ex. vilka fakturor som är betalda.

 

17 Nov 2016