Sälja bilen i Stockholm

Det finns de som skulle motsätta sig till att en bil är en leksak, medan andra benhårt håller på att den är just det. Det får vara hur det vill med den saken men när man vill sälja bilen i Stockholm så gäller det att ha huvudet på skaft. Det finns många som vill luras, eller i alla falla betala så lite som möjligt. Hur gör man för att sälja bil i Stockholm utan krångel? Det finns tre sätt och här berättar vi mer om dem. 

#1. Sälj till firma

Detta sätt är nog det allra bästa. Du får en värdering av din bil och sedan sätts pengarna in på ditt konto skyndsamt. Ingen som står och gnäller över att det är dåliga torkare och inte blir det något prutande heller, utöver det vanliga hos bilfirmor. 

#2. Sälj till en vän

Om du säljer din bil till en vän när du ska sälja din bil i Stockholm så vet du att du slipper krångel. Samtidigt förväntas du ha satt ett bra kompispris redan från början så det gäller att du inte försöker få ut för höga summor om du väljer detta sätt. 

#3. Sälj online

Och nu menar jag inte i en annons utan hos företag som specialiserat sig på att köpa bilar. Du får en värdering utifrån märke, modell och år samt mil och sedan när bilen ska lämnas in görs en slutlig bedömning då priset kan justeras uppåt eller nedåt. Oavsett vilket så är det helt utan krångel! 

11 Mar 2023