Rengöra leksaker

De leksaker som ditt barn leker med, de kan bli smutsiga och fyllda med bakterier. Det är viktigt att då och då göra rent dem. Detta kan göras på lite olika sätt, beroende på vad det är för typ av leksaker. Är det mjukisdjur är det ganska så lätt att hålla dem rena. De flesta sådana går att tvätta i maskinen på låg temperatur, eller att du handtvättar dem. Ofta finns det tvättråd på dem. Det kan vara smart lägga dem i en så kallad tvättpåse med. Dee mjukdjur som inte går att tvätta, de kan du i alla fall torka av eller dammsuga.

Göra rent leksaker

Är det leksaker i plast så kan en del av dem kokas, eller diskas i maskin. Det beror lite på vad det är för plast. Annars är det smart att ta en tandborste, med såpa eller diskmedel och gnugga loss. Är det trälesaker eller gummi. så är det lämpligt att torka av dem med en trasa och en mild tvål. Torka dem torra med, så att de inte förstörs.

Hålla rent hemma

Det är inte bara barnens leksaker som ska hållas rena, utan även hela hemmet. Vissa ställen är mer utsatta än andra. Badrum och kök bör städas oftare. Om du vill ha hjälp med den dagliga städningen eller flyttstäning, besök då https://anettesallservice.se/och boka in en städfirma som kan städa det du behöver få städat.

15 Jun 2021