Få mer tid med barnen

Vi som är föräldrar älskar att umgås med våra barn och önskar att vi kunde få spendera mer tid tillsammans med dem. Ett sätt att frigöra mer tid, är att anlita en av alla städfirmor i Stockholm. De flesta avskyr att städa, till stor del eftersom det är tidskrävande och trist, så varför inte låta någon annan sköta det? Genom att överlåta städningen till Städenergi en gång i veckan, har jag fått ett skinande rent hem samtidigt som jag och barnen kunnat fokusera på annat, som att vara ute och leka. Utöver hemstädning erbjuder de bland annat visningsstädning, fönsterputsning, trappstädning och flyttstädning. 

Smidigare flytt

Jag vill gärna ta tillfället i akt och skriva några rader om just flyttstädning Stockholm. Gillar man inte att vardagsstäda, då tycker man definitivt inte om att städa när det har blivit dags att ta sitt pick och pack och byta bo. Det är något melankoliskt med hela den processen – att göra rent sitt gamla boende för någon annan medan det står tomt och livlöst. Att i varje fall bli lite nostalgisk är svårt att ungå, men tack vare tjänsten med flyttstädning går den situationen att undvika. På https://stadenergi.se/privat-tjanst/flyttstadning-stockholm/ finns både mer information om hur det går till, samt möjligheten att begära en offert.    

Arbetsgivare hakar på

När jag gjorde research angående hemstädning fann jag en intressant artikel från Aftonbladet. I den går det att läsa att allt fler arbetsgivare har insett värdet med att erbjuda städhjälp som en löneförmån. Kan man minska stressen hos sina anställda, även utanför arbetsplatsen, är det klart att det har positiv effekt. Det var den sista knuffen jag behövde för att anlita en städfirma, och det är ett av mina bästa beslut någonsin! 

9 Nov 2016