Dags för julshopping

De roligaste julklapparna är de man köper åt barnen, för det finns ingen som uttrycker lika mycket oförställd glädje som just barn som får de presenter de har önskat sig. Julen är till för de små och den som är smart ger sig på julklappshandlingen nu, innan lagren töms eller butikerna fylld till bredden med stressade människor. 

Jag handlar online

Det finns många bra leksaksbutiker online, min senaste favorit är kidsdreamstore.se. Dels har de väldigt bra priser där, men också en generöst sortiment vilket gör att man kan handla till alla barn man känner från en och samma butik, vilket är smidigt. 

Allt fler väljer att handla sina julklappar online och det är inte så konstigt, för mycket smidigare blir det ju inte. Handlar man sedan över en viss summa så brukar man ju dessutom få frakten gratis och det är ju i regel en enkel sak i juletid.

I år har jag fyra barn i min närhet att handla julklappar till - två av mina egna barn, en systerson, en guddotter. Alla fyra befinner sig i spannet mellan 3-6 år och därmed hittar man deras julklappar i just leksaksbutiker. Ingen av dem är ännu tillräckligt intresserade av kläder. Det är Disneyleksaker, LEGO och slime finns med på önskelistorna - bland annat. Jag har redan kollat in läget på Kids Dreamstore och det verkar som att jag kommer kunna komma undan med en enda (stor) beställning. Smidigt!

14 Nov 2018